Najaarscompetitie

Klik hier voor de Kalender najaarscompetitie 2018

Beste tennisliefhebbers,

De najaarscompetitie loopt alweer bijna naar het eind! De laatste wedstrijden staan op de agenda voor de komende twee weken en voor een paar teams nog best spannend. Voor geen enkel team zit er nog een kampioenschap in maar klasse behoud is een gedegen motivatie.
We hebben tot nu toe prachtig weer gehad met veel zon en blote benen, er was één uitzonderlijke dag met regen, storm, onweer en gestaakte wedstrijden, maar tot nu toe mogen we niet klagen en blijft het hopelijk nog even zacht en droog.

De dames op de dinsdag staan op de tweede plek en hebben het spannend gemaakt met vier teams in de bovenste helft van de poule! Ze moeten volgende week thuis tegen de derde in de poule, De Horne, dus winst is alles wat ze willen om die mooie tweede plaats te behouden natuurlijk!
Datzelfde geldt voor de heren op woensdag, ook zij staan op een mooie tweede plaats, maar hebben jammer genoeg verloren van de koplopers deze week dus de laatste wedstrijd thuis tegen Zweeloo moet met winst gepakt worden zodat ook zij als tweede eindigen! Het is de eerste keer ook gelukt met 3-1 dus dat geeft moed.

We hebben twee teams op de vrijdagavond met de gemengd dubbel. Voor hun geldt klasse behoudt het meest. Team 1 staat op de vijfde plek, een goede middenmoot maar met nog twee wedstrijden te spelen, niet verzekerd. Ze spelen morgen thuis tegen Steenwijk, statistisch gezien moet dit met winst beloond kunnen worden en Meppel uit blijft nog een verrassing.

Team 2 heeft het moeilijker deze competitie maar slaat zich er goed doorheen, ze zitten in een zware poule en staan helaas nog onderaan. De laatste twee wedstrijden spelen ze thuis tegen Ten Woude en Gorredijk, hopelijk kunnen er nog wat punten in Oldemarkt blijven, aan jullie enthousiasme zal het niet liggen!

Het zou leuk zijn als jullie komen kijken en aanmoedigen naar de laatste thuiswedstrijden want de strijd is nog niet gestreden, een beetje support vanaf de kant is zeker gewenst en kan net dat beetje extra geven voor spelers om de winst binnen te halen! Dus kom gezellig naar de tennisbaan, de koffie staat klaar!

Alle teams heel veel succes en tennisplezier!

Westerdallaan 4/a