Tennislessen

Tennisles bij LTC IJsselhamTennisles is leuk en leerzaam. En of u nu een doorgewinterde competitiespeler bent of juist voor het eerst een balletje wilt gaan slaan, bij “In To Tennis” bent u aan het juiste adres.  Voor jong en oud bieden wij lessen aan waarbij wij op uitdagende en enthousiaste wijze iets toe willen voegen aan uw tennisspel. Uw slagen worden verbeterd, we werken aan de tactiek in zowel het dubbelspel als het enkelspel en we creëren een gezellige les waarin u met uw tennisvrienden samen een balletje kunt slaan of juist nieuwe tennispartners kunt ontmoeten.

De tennislessen worden dit jaar aangeboden op de woensdag avond. Begin april starten de lessen en deze gaan door t/m eind november, waarbij in de vakanties en op  feestdagen de lessen uitgeroosterd zijn. 

We hebben verschillende pakketten gecreëerd. Zo is er de mogelijkheid om in groepen van 4 of 8 cursisten les te volgen. Mocht u desondanks wensen hebben voor tennisles die niet op het opgaveformulier vermeld staan, wanneer u bijvoorbeeld privéles wilt of wanneer u zich samen met uw tennisvrienden als groep op wilt geven, is dit ook mogelijk. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Geef je nu op voor tennisles seizoen 2021

Ook in 2021 hebben we voor alle leden, jeugd en volwassenen, weer een mooie aanbieding voor een heel seizoen tennislessen op onze gloednieuwe Advantage Red Court tennisbanen. Nieuwe banen, een nieuwe tenniservaring, een mooi moment om les te nemen en alle technieken en tactieken op een goede manier te leren en te oefenen. Je bent nooit uitgeleerd, iedereen kan op zijn niveau nog verbeteren. Bovendien ben je lekker in beweging en is lessen ook nog eens heel gezellig.

Hoe ziet het aanbod eruit?
Een heel seizoen tennisles voor € 125. Deze prijs is gelijk aan die van voorgaande seizoenen en vergeleken met andere verenigingen in de regio gunstig. Het lesseizoen begint op maandag 14 april en duurt tot en met november. De lessen duren 50 minuten en worden op de woensdagavond gegeven door een gediplomeerd tennisleraar van InToTennis. De jeugd begint om 18:30 uur, de volwassenen vanaf ca. 19:15 uur. Het definitieve lesrooster is afhankelijk van het aantal aanmeldingen. De prijs is op basis van een groepsgroote van 8 personen, anders in overleg. In schoolvakanties zijn er geen lessen. Dit geldt ook voor de week dat we ons eigen open toernooi organiseren in juni. Totaal kom je dan over een seizoen uit op ca. 26 lessen.

Hoe kun je je opgeven?
Lijkt het je leuk om komend seizoen les te nemen? Geef je dan nu op. Stuur vóór 30 maart een mail naar Simone, mailadres [email protected]4all.nl . Heb je speciale voorkeuren wat betreft lestijd en/of groepssamenstelling, vermeld deze dan ook, dan proberen we hier zo veel mogelijk rekening mee te houden. Je kunt je ook als groep opgeven. De definitieve indeling wordt begin april gemaakt en gecommuniceerd. Heb je vooraf al vragen over de lessen of wil je iets overleggen, stuur een mail, whatsapp of bel met Simone (06 - 3462 5587) of Jeroen van InToTennis (06 - 5397 4181).

We hopen, net als in voorgaande jaren, op een mooie deelname. Zeker met de nieuwe banen moet het toch  lukken om de maandagavond vol te krijgen met enthousiaste lessers. Alvast veel tennis- en lesplezier gewenst!

Maak Kennis Met Tennis
Voor nieuwe (jeugd)leden hebben wij een ‘Maak Kennis Met Tennis’ pakket samengesteld, waarbij u voor een voordelige prijs kennis kunt maken met de tennissport. Mocht u iemand in uw omgeving kennen die eens wil kijken of tennis wat voor hem of haar is, dan kan deze persoon in een proefperiode van zes tennislessen volgen en vrij spelen. De kosten voor deze lessen en het proeflidmaatschap zijn € 30,- voor jeugdspelers en € 40,- voor volwassenen. Dus als u of een (potentieel) nieuw lid interesse heeft in het volgen van tennisles,  neem dan eens een kijkje op de website of informeer naar de mogelijkheden via [email protected] of op 06-53974181.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 561 451 577

Tennispark LTC IJsselham

Westerdallaan 4a
8375 GA Oldemarkt