Tennislessen

Tennisles bij LTC IJsselhamTennisles is leuk en leerzaam. En of u nu een doorgewinterde competitiespeler bent of juist voor het eerst een balletje wilt gaan slaan, bij “In To Tennis” bent u aan het juiste adres.  Voor jong en oud bieden wij lessen aan waarbij wij op uitdagende en enthousiaste wijze iets toe willen voegen aan uw tennisspel. Uw slagen worden verbeterd, we werken aan de tactiek in zowel het dubbelspel als het enkelspel en we creëren een gezellige les waarin u met uw tennisvrienden samen een balletje kunt slaan of juist nieuwe tennispartners kunt ontmoeten.

De tennislessen worden net als voorgaande jaren aangeboden op maandag. Begin april starten de lessen en deze gaan door t/m eind november, waarbij in de vakanties en op  feestdagen de lessen uitgeroosterd zijn. 

We hebben verschillende pakketten gecreëerd. Zo is er de mogelijkheid om in groepen van 4 of 8 cursisten les te volgen. Mocht u desondanks wensen hebben voor tennisles die niet op het opgaveformulier vermeld staan, wanneer u bijvoorbeeld privéles wilt of wanneer u zich samen met uw tennisvrienden als groep op wilt geven, is dit ook mogelijk. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Voor nieuwe (jeugd)leden hebben wij een ‘Maak Kennis Met Tennis’ pakket samengesteld, waarbij u voor een voordelige prijs kennis kunt maken met de tennissport. Mocht u iemand in uw omgeving kennen die eens wil kijken of tennis wat voor hem of haar is, dan kan deze persoon in een proefperiode van zes tennislessen volgen en vrij spelen. De kosten voor deze lessen en het proeflidmaatschap zijn € 15,- voor jeugdspelers en € 25,- voor volwassenen. Dus als u of een (potentieel) nieuw lid interesse heeft in het volgen van tennisles,  neem dan eens een kijkje op de website of informeer naar de mogelijkheden via [email protected] of op 06-53974181.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0561-451577

Tennispark LTC IJsselham

Westerdallaan 4/a
8375 GA Oldemarkt