Maak Kennis Met Tennis

Maak Kennis met Tennis voor nieuwe leden

Maak nu kennis met tennis bij LTC IJsselham in Oldemarkt. Dit jaar zijn de banen vervangen. Er liggen nu 4 gloednieuwe, all-weather Advantage Red Court banen. Het nieuwste type tennisbaan in Nederland met de speltechnische eigenschappen van een gravelbaan en het gehele jaar bespeelbaar. Ook krijgen we binnenkort LED-verlichting en wordt het dak van ons clubhuis duurzaam gemaakt met zonnepanelen. Maar de echte actie komt natuurlijk van jou! We bieden voor zowel jeugd als volwassenen een serie kennismakingslessen aan voor een wel zeer sportieve prijs. Ga de uitdaging aan en geef je snel op. De kennismakingslessen starten in april en worden gegeven door een gediplomeerd tennisleraar van tennisschool InToTennis.

• 6 kennismakingslessen op de maandag in april/mei voor slechts € 15
  • Start: maandag 8 april
  • Tijdstip: 18:30 – 19:20 uur, definitief tijdstip afhankelijk van het aantal aanmeldingen
  • Tennisrackets in bruikleen of via de tennisleraar met korting aan te schaffen

Volwassenen

• 6 kennismakingslessen op de maandag in april/mei voor slechts € 25
  • Start: maandag 8 april 2019
  • Tijdstip: vanaf ca. 20:15 uur, tijden in overleg en afhankelijk van het aantal lesgroepen
  • Lesgroep van max. 8 personen. Gratis lidmaatschap voor heel 2019 met o.a. de mogelijkheid om vrij te tennissen en mee te doen aan de toss en andere verenigingsactiviteiten.

Opgeven

Opgeven kennen we niet, behalve voor deze actie. Nog niet eerder aan een kennismakingsactie meegedaan? Nieuwsgierig of tennis iets voor jou is? Geef je dan nu op. Doe dit vóór 30 maart 2019 door een e-mail te sturen naar [email protected] . Vermeld hierbij je naam, adresgegevens, leeftijd en telefoonnummer. Begin april ontvang je de definitieve les- en groepsindeling.

Westerdallaan 4a