Open jeugd Stellingwerf toernooi in Wolvega

21 juli 2019

Op 19 en 20 juli 2019 was het eerste open jeugd Stellingwerf toernooi in Wolvega. Georganiseerd door een samenwerking met de jeugdcommissies van de tennisverenigingen uit Wolvega, Noordwolde en Oldemarkt. Op vrijdag avond werden de eerste twee partijen gespeeld en de andere partijen allemaal op zaterdag. In totaal deden er zo’n twintig kinderen mee. Van onze vereniging deden mee: Jodi Visser, Sterre Schokker en Marisa Tietema.
Er werd gespeeld in de enkel, dubbel en gemengd dubbel in de leeftijd van 10 t/m 17 jaar. Er werden mooie en hele spannende partijen gespeeld. De prijzen gingen helaas naar de andere spelers maar dat drukte de pret helemaal niet. Kijk even naar de foto’s om een indruk te krijgen.

Westerdallaan 4a