LIDMAATSCHAP TENNISLEDEN LTC IJsselham

Om gebruik te mogen maken van de tennisaccommodatie van LTC IJsselham dient men lid te zijn van de vereniging. Ook indien men alleen les heeft.

Het lidmaatschap kan verkregen worden middels invulling van een aanmeldingsformulier. Het aanmeldingsformulier kunt u hier downloaden. Deze mag, na invullen, gemaild worden naar de penningmeester, Dirk Bosch: gdbosch@ziggo.nl

Opzegging dient schriftelijk te geschieden, uiterlijk voor 1 december van het lopende jaar. De opzegging is pas definitief nadat de ledenadministratie/penningmeester de ontvangst van de opzegging heeft bevestigd.

Contributie 2018

De contributie voor 2018 bedraagt

Jaarcontributie Seniorenlid € 100,00
Jaarcontributie Juniorlid t/m 12 jaar € 25,00
Jaarcontributie Juniorlid 13 t/m 17 jaar € 40,00
Jaarcontributie Seniorenlid 18 t/m 24 jaar € 50,--

Dit is excl. De KNLTB bijdrage van plm. € 16,50

Het inschrijfgeld voor een nieuw senior lid bedraagt € 5,00. Dit is bedoeld als bijdrage in het door de leden gevormde kapitaal.
De inning van de contributie vindt plaats door middel van automatische incasso.
Een sleutel van het park is voor € 5,00 borg af te halen bij de secretaris.

Vrijwilligersdiensten

Van ieder seniorlid wordt vanaf het tweede jaar van lidmaatschap verwacht dat hij of zij elk jaar een aantal keren iets doet voor de club. Dat kan zijn huishoudelijke dienst, bardienst of technische dienst.
Dankzij de inzet van de leden voor al deze diensten kan de contributie van de tennisclub betaalbaar worden gehouden. Het bestuur rekent op een ieders medewerking.
Een e-mail voor het opgeven van je dienst naar keuze wordt voor het begin van het nieuwe seizoen toegestuurd.
Leden van 70 jaar en ouder worden, op verzoek, vrijgesteld van dienst.

Baanhuur

nog in te vullen

Tennisles

De mogelijkheid bestaat om te lessen op onze banen. Hierover meer onder menu: Activiteiten.

Westerdallaan 4/a